Transporti në tërë Kosovën falas brenda 24h.
Mundësi ndrrimi brenda 24h pas pranimit te porosisë.
My Cart

Mini Cart

 
Mirë se vini

Transporti në tërë Kosovën falas brenda 24h

1.
ZGJEDH STILIN

Zgjedh stilin tënd dhe shto ne shportën e blerjes.

2.
KOMPLETO POROSINË

Vazhdo tek checkout dhe jep adresën.

3.
PRANO POROSINË

Prano porosinë nga posta, dhe paguaj kesh te Postieri. Transporti Falas.

4.
SHIJO STILIN

Shijo stilin e bukur që ke zgjedhë.
Be Beautiful, Be You...

TRENDING

Top view in this week

OUR PRODUCTS

Top sale in this week
Fustan
-37%
Fustan
21,99 € Regular Price 34,99 €
Fustan
-37%
Fustan
21,99 € Regular Price 34,99 €
Fustan
-38%
Fustan
24,99 € Regular Price 39,99 €
Fustan
-37%
Fustan
21,99 € Regular Price 34,99 €
Fustan
-50%
Fustan
24,99 € Regular Price 49,99 €
Fustan
-36%
Fustan
31,99 € Regular Price 49,99 €
Fustan
-50%
Fustan
29,99 € Regular Price 59,99 €
Fustan
-33%
Fustan
29,99 € Regular Price 44,99 €